tiistai 2. syyskuuta 2008

Lattian tekoa

Tänään jatkettiin lattian asennusta. Tuli jälleen todettua, että kaikki hommat ei sovi heikkohermoiselle, eli minulle. Minun kärsivällisyys ei riittänyt ollenkaan pikkutarkkaan näpertelyyn. Onneksi mieheni on loistavan pikkutarkka, joten homma sopi hänelle kuin nakutettu. Mies teki upeaa jälkeä lattioiden kanssa.  Minä lähdin maalaamaan pikkuveskiä ja molemmat oli tyytyväisiä. Ihanaa, että meillä oli lapsenvahti eilen mukana. Saatiin eka kertaa keskittyä molemmat puuhailuun, eikä toisen aika mennyt lasten perässä juoksemiseen. Pikkuruinen on muuten niin lutuisessa iässä..hänen täytyy jatkuvasti matkia iskää. Tässä kuvassa auttaa iskää lattioiden kantamisessa ;)



2 kommenttia:

Hilla kirjoitti...

Suloinen pikkuinen. Teettekö kaiken talossa itse (lukuunottamatta lvi- ja sähkötöitä)?

Ja aivan uskomattoman ihana punainen vessassa. Laitathan uuden kuvan, kun kalusteet ovat paikallaan niin näkee kontrastin.

Huomasin vasta sähköpostiehdotuksen. Kuulostaa mukavalle. Osoitteeni on hillariemunen(at)gmail.com

nooma kirjoitti...

Talon alakerta tuli periaatteessa valmiina, mutta koska emme pitäneet talotoimittajan lattia/keittiövaihtoehdoista, niin jätimme ne pois paketista. Joitakin muitakin muutoksia olemme pakettiin itse tehneet. Laitamme itse lattiat ja asennamme keittiön..mitäköhän siitäkin tulee..?:)

Yläkerta on ns. puolivalmiina eli se täytyy villoittaa jne..

Laitan kuvaa myös valmiista veskistä.
Kirjoitan sinulle piakkoin!